Гітариста "The Rolling Stones" побила коханка

31 березня 2010, 20:14

Схоже, музикант "The Rolling Stones" Ронні Вуд одержав стусанів від своєї нової дівчини. Підстаркуватий ловелас має підбите око та набряклу губу. Усе це справа рук нової пасії музиканта, тренерки з поло Ани Араужу, пише "The Sun".

Подейкують, саме 30-річна Ана натовкла Ронні пику, коли дізналася, що той знов потайки хильнув алкоголю.

"Ана  втримувала його подалі від пляшки. У середу вона гримнула на нього за пиятику, і швидко розгорілася сварка", - каже джерело.

Також розлючена Ана подерла на шмаття дві картини Вуда, які він мав намір вигідно продати.

Джерело каже, що Ронні лаяв дівчину по-всякому за те, що вона критикувала його за пияцтво, а Ана його вкусила.

Після того 62-річний рокер начебто телефонував своїй колишній дружині 53-річній Джо Вуд та скаржився на коханку. Проте співчуття він так і не дочекався.

Ронні Вуд жалівся на нову пасію колишній дружині 

"Джо вже сита по зав'язку його нісенітницями, вона сказала, аби він опанував себе. Він перетворився на сумного дідугана", - зазначає джерело.

Вуд та Араужу познайомились на початку року у Королівському оперному театрі в Лондоні.

Вочевидь, виховна робота, яку проводить із гульвісою його нова подруга, таки є результативною. Кілька тижнів тому запрошений на вечірку Ронні Вуд здивував присутніх тим, що не випив ані краплини спиртного, пише "The Sun".

Є чому повчитися в темпераментної бразилійки колишній коханці Вуда, Катерині Івановій, яка не змогла впоратися із пияцтвом "злого короля гоблінів" та дати йому здачі.

Фото "Mr Paparazzi"

IDEALMEDIA