Екс-дружину МакКартні затягла до суду няня

31 березня 2010, 22:42

До екс-дружини "бітла" Пола МакКартні Хізер Міллс позивалася колишня няня її дочки Сара Трамбл. Жінка звинуватила Міллс у поганому ставленні та незаконному звільненні, пише "The Associated Press".

26-річна Сара Трамбл заявляє, що після народження її власної дитини їй вказали на двері.

Подружжя МакКартні найняло Сару Трамбл у 2004-му році для догляду за їхньою донькою Беатріс. Та стосунки няньки з жінкою-роботодавцем не склалися.

Тепер Трамбл називає Міллс жорстокою, злою та нечесною жінкою, яка примушувала її брехати Полу МакКартні.


Міллс примушувала няньку брехати МакКартні? Фото Reuters

Сара каже, що її стосунки із 42-річною Міллс почали погіршуватися саме після розлучення Хізер із зіркою "The Beatles". Нібито після розриву жінка все частіше була не в гуморі.

Водночас нянька стверджує, що саме вона підтримувала Хізер у тяжкі часи її розлучення з Полом.

Але коли у самої Трамбл народилася дитина, Міллс, за її словами, наполягала на тому, аби нянька швидше поверталася до роботи, не чекаючи закінчення декретної відпустки.

Водночас, за ствердженням Сари, Хізер Міллс принизила її, коли взяла її назад на роботу, але у якості прибиральниці.

Тим не менш, Хізер Міллс себе винною не визнає і запевняє, що до Сари вона ставилася, наче до рідної дочки, закидаючи її подарунками та подорожами закордон.

Екс-дружина МакКартні запевняла, що підставляла своє плече Сарі, аби та виплакалася.

"Я ставилася до Сари, як до своєї дочки, оскільки вона часто скаржилася, що її мама була холодною і відчуженою від неї. Я багато часу проводила, втішаючи її, особливо коли вона сказала, що має якісь проблеми зі своїм партнером", - заявила Хізер Міллс.

Міллс навіть сама пустила сльозу, коли оповідала, як вона підтримувала колишню свою робітницю. За її словами, вона найняла Трамбл, аби допомогти їй, бо гадала, що у дівчини є великий потенціал.

При цьому Хізер додала, що Сара була швидше бебі-сіттером, аніж кваліфікованою нянею.

Водночас екс-дружина МакКартні перерахувала подарунки, які нібито вручила Сарі. Зокрема, це 1500 фунтів, коли у Сари вкрали гроші; 500 фунтів для Сариного депозиту на нову квартиру; а також поїздка на день народження Хізер у Словенію і запрошення на приватний карибський острів Річарда Бренсона.

Нагадаємо, кілька років тому скандальна колишня Пола МакКартні потрапила у топ-10 найгірших матусь Голлівуду.

Подейкували, що до одруження із сером Полом Хізер Міллс взагалі заробляла на життя найдревнішим ремеслом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів