Майкл Джексон вчинив самогубство?

6 квітня 2010, 10:47

Співак Майкл Джексон скоїв самогубство - на цьому наполягатимуть адвокати лікаря Конрада Мюррея, який стежив за здоров‘ям зірки.

Лінія захисту будуватиметься на тому, що співак сам прийняв летальну дозу препарату "Пропофол", повідомляє "TMZ".

"Близько 10:50 лікар Мюррей дав Джексону 25 міліграмів "Пропофолу" з пляшечки на 20 мілілітрів - це лише 1/8 пляшечки", - стверджують джерела, ознайомлені із лінією захисту.

"Доза, яку ввів Мюррей, здатна приспати людину лише на 5 чи 10 хвилин, проте "Пропофол" вкупі з ліками "Ативан" та "Версед", що вже були в організмі Джексона, набув посиленої дії та викликав у Джексона більш тривалий сон", - запевняють вони.


Протягом наступної години Мюррей нібито залишався у кімнаті та говорив по телефону. Він не полишав приміщення, оскільки Джексону подобався рух навколо себе. Він зазвичай спав із увімкненими світлом та телевізором.

Близько опівдня Мюррей на кілька хвилин вийшов до ванної кімнати.

Захист припускає, що за його відсутності Джексон раптом прокинувся, почуваючись розбитим, через те, що протягом 9 годин марно намагався заснути.

Згідно з теорією захисту, Джексон ввів собі залишки "Пропофолу" з пляшки, чим і спричинив передозування та зупинку серця", - каже джерело.

Згодом лікар Мюррей повернувся до кімнати й побачив Джексона із розплющеними очима та розширеними зіницями. Лікар кинув слухавку та розпочав реанімаційні заходи.

Захист має намір довести, що Джексон мав тривалу залежність від "Пропофолу".

Одне з джерел навіть зазначає, що співакові подобалося відчуття введення "Пропофолу" через внутрішньовенну ін'єкцію.

"Майклові подобалося колотися", - запевняє джерело.

Згідно з фотографіями, зробленими корнером (слідчим) Лос-Анжелеса, на підлозі поряд з тумбочкою Джексона валялася порожня пляшечка з-під "Пропофолу". Захист наполягатиме на тому, що Джексон взяв з тумбочки пляшечку, зробив собі ін'єкцію, а тоді впустив її.

Як відомо, раніше поліція вважала, що лікар Мюррей приховав пляшечки "Пропофолу" до приїзду парамедиків. Захист стверджуватиме, що, якби лікар насправді мав намір сховати "Пропофол", він прибрав би порожню пляшечку, яка й стала причиною смерті Джексона.

Представник лікаря Мюррея Ед Чернофф поки що не дав жодних коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, на початку лютого лікарю Конраду Мюррею було пред'явлено обвинувачення у ненавмисному вбивстві короля поп-музики.

Позов проти особистого лікаря Майкла Джексона має намір подати також батько співака Джо Джексон.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів