Брюні-Саркозі запевняють, що їхні позашлюбні романи - це лише чутки

8 квітня 2010, 17:01

Дружина президента Франції Карла Брюні-Саркозі особисто спростувала чутки щодо її позашлюбних зв‘язків та роману Ніколя Саркозі.

Співачка та екс-модель зробила відповідну заяву в ексклюзивному інтерв'ю на "Europe 1".

"Я прийшла, аби уникнути того, щоб речі, які не мають жодного значення, набули смішних, нікчемних, на мою думку, пропорцій", - пояснила Карла Брюні-Саркозі.

"Правда, що ми стали жертвами чуток, правда, що це не дуже приємно. Вірно також і те, що немає жодного, ну жодного значення для нас", - підкреслила жінка, висловлюючи свою позицію і позицію свого чоловіка-президента.


Як раніше писав ТаблоID, на початку березня у блозі французького видання "Le Journal du Dimanche" з‘явилася інформація про те, що президентське подружжя зраджує одне одному.

Так, Саркозі приписували роман із міністром екології та чемпіонкою з карате Шанталь Жанно. А Брюні "кинули в обійми" поп-співака Бенжамена Біоле.

Брюні і Саркозі зневажають чутки

"Я думаю, що чутки завжди існували, вони властиві для людей, на жаль", - сказала перша леді в інтерв‘ю.

"Мій чоловік має тільки один інтерес, це не коментарі і не чутки, це французи і Франція, які нині переживають дуже складну кризу", - наголосила перша леді Франції.

Також Брюні заперечила, що мало місце поліцейське розслідуванн , пов‘язане зі згаданими плітками, пише "Le Parisien".

Карла з чоловіком навідріз відкидають думку про те, що проти них було організовано змову. Подружжя, за словами жінки, абсолютно не вірить у те, що чутки розпустила екс-міністр юстиції Рашида Даті.

"Звинувачення у тому, що Рашида Даті поширила ці чутки - це чутки. Тож я їм не вірю, (...), у всякому разі вона так само залишається нашим другом", - заявила Брюні.

"Тепер, я ніколи не віритиму жодним чуткам, чутки - це брехня. Тож я абсолютно не вірю чуткам, згідно з якими Рашида Даті сама створила ці чутки", - наполягала Брюні.

Цікаво, що екс-міністру юстиції Рашиді Даті та Ніколя Саркозі свого часу також приписували романтичні стосунки.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів