У Alyosha нема грошей на "Євробачення", а кліп буде з Чорнобиля

12 квітня 2010, 11:48
Представниця України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" Alyosha досі не має грошей для травневої поїздки в Осло, а кліп збирається знімати у Чорнобилі.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Днями Альоша приїжджала додому, у Запоріжжя. Співачка хотіла побачитися з батьками, відпочити і зустрітися з місцевими бізнесменами, які могли б надати їй фінансову підтримку.

Наразі лише один благодійний фонд виділив для Альоші 100 тисяч гривень на поїздку.

Водночас продюсер і бойфренд співачки Вадим Лисиця розповів, що для хорошого виступу на світовій сцені їм потрібно близько 1-го мільйона євро.


"Поки наше рідне місто єдине допомогло нам. Але ми щиро віримо, що Ганна Герман стримає свою обіцянку і головним спонсором Альоші стане держава. Поки, як нам пояснюють, усе впирається у те, що досі не прийнято Державний бюджет", - відзначив Лисиця.

Водночас, на думку заступника гендиректора Національної телерадіокомпанії України Валіда Арфуша, для гідного виступу Альоші потрібна сума в межах 300-400 тисяч доларів. Про це він сказав у коментарях телепрограмі "Світське життя".

Тим часом Олена Кучер (Альоша) готується до зйомок кліпу на конкурсну пісню для "Євробачення-2010".

"Я буду співати пісню "Sweet People" - вона про екологічну ситуацію у всій Україні. Пісня без будь-якого шоу, тому на перемогу я не сподіваюся. А кліп будемо знімати у Чорнобилі, щоб максимально донести до людей серйозність екологічної проблеми у нашій країні", - заявила Alyosha.

А ще у Запоріжжі співачці подарували на щастя мініатюрну підкову. Її було викувано місцевими майстрами на острові Хортиця.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів