Галкін пішов від Пугачової, щоб зберегти своє ім'я?

12 квітня 2010, 17:45

Подейкують, співачка Алла Пугачова та її останній кавалер гуморист Максим Галкін посварилися. Артисти, які були разом вісім років, тепер живуть окремо, пишуть "Дни.ру".

Причому парочка роз'їхалася по різним квартирам вже десь півроку тому. Кажуть, причиною конфлікту стало бажання Примадонни стати власницею імені коханого.

За даними "Экспресс-газеты", скандал між Аллою та Максимом розгорівся після того, як Примадонна запропонувала коханому оформити ім'я "Максим Галкін" на неї.

Однак гуморист відмовив Примадонні. Тоді, за словами наближеного до Пугачової джерела, співачка поставила Галкіну ультиматум: "Або оформляєш права, або йдеш!".


У результаті Максим зібрав речі й переїхав на квартиру батьків у Нові Черьомушки.

Пугачова і Галкін більше не разом?

До речі, в одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю Примадонна красномовно розповідала про побутові стосунки з коханим.

"Ми живемо так само, як і звичайні люди! У нас все просто, без пафосу і шику. Ми абсолютно щасливі. Живемо, як то кажуть душа в душу", - запевняла Алла Пугачова.

"Усю хатню роботу ділимо між собою: я перу, а Максим миє посуд. По черзі ми ходимо до магазину. Так у нас трапляються сварки. Але як без них? Не може ж все бути завжди добре! Ми й так вже вісім років разом. Я, можна сказати, іду на рекорд постійності", - додала Примадонна.

Однак наразі розрив з Галкіним співачка не коментує. Так само воліє мовчати і гуморист.

Фото heliopark.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів