Стівена Сігала звинувачують у сексуальних домаганнях

13 квітня 2010, 10:50

23-річна Кейден Нгуєн подала позов проти актора Стівена Сігала, звинувачуючи його у сексуальних домаганнях.

Колишня модель стверджує, ніби актор силував її до сексу, мацав, ліз їй під одяг та годував "незаконними пігулками", пише "TMZ".

Кейден Нгуєн влаштувалася на посаду виконавчого асистента актора минулого лютого.

Потім вона дізналася, що "містер Сігал тримає у своїй команді двох молодих росіянок у якості "чергових", які напоготові до задоволення його сексуальних потреб 24 години на добу, 7 днів на тиждень".


На нещастя Кейден, одна з "чергових" саме звільнилася, тож, за словами жінки, Сігал спробував перекласти секс-обов'язки на нову співробітницю.

Нгуєн стверджує, що першого ж вечора зірка "Патріота" поводився з нею, "як із секс-іграшкою". У своєму позові дівчина вказує, що 58-річний актор ліз їй під спідницю, намагався пестити її груди та пхав руки до її трусиків".

У Сігала були секс-рабині?

Дівчина запевняє, що наступного ж ранку поскаржилася на поведінку боса (щоправда, незрозуміло, кому), проте нічого не змінилося.

Нгуєн каже, що наступного ж дня Сігал знов узявся за своє, чіплявся до неї та змушував вживати "незаконні пігулки". Сексуальні домагання з його боку повторювалися й надалі, як стверджує дівчина.

За словами Кейден, актор запевнив її: "Моя дружина не заперечуватиме, якщо ми з тобою матимемо сексуальні стосунки".

Завдані їй моральні та тілесні страждання позивачка оцінює у більш ніж мільйон доларів.

Сам Стівен Сігал досі не дав з цього приводу жодних коментарів.

Нагадаємо, Стівен Сігал відомий глядачам за ролями у стрічках "Поза законом" ("Ніко"), "Всупереч смерті" ("Ніко-2"), "Позначений смертю" ("Ніко-3"), "Полювання на звіра" та багатьох інших.

До речі, кілька років тому Сігал, вочевидь, не байдужий до слов'янок, приїжджав у Київ, аби відібрати дівчат для свого нового фільму.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів