Джолі не хоче спати з Піттом і відправляє його до хірурга?

14 квітня 2010, 10:35

Голлівудська суперстар Анджеліна Джолі відмовляється спати з Бредом Піттом і спонукає коханого зробити підтяжку обличчя.

Зірка вважає, що її чоловік-актор втрачає свою чоловічу привабливість, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на американський "National Enquirer".

"Енджі сказала Бреду, що він виглядає, як справжня розвалюха, і має зробити щось радикальне, аби вона знов вважала його привабливим", - каже джерело.

Як пише видання, нині Бред схожий лише на бліду тінь себе колишнього.


Його шкіра "у жахливому стані", а за смішною борідкою він приховує, "наскільки кепсько виглядає нижня частина його обличчя".

"Енджі намагалася бути терплячою та спершу не хотіла йому нічого казати, аби не образити його почуттів", - розповідає джерело.

"Але з кожним тижнем, як розповіла вона друзям, він здається їй все менш привабливим. Це дійшло межі, відколи вона почала сприймати його як друга чи брата, а не як сексуального партнера", - додає співрозмовник видання.

Коли Пітта занепокоїло небажання Анджеліни кохатися, зчинилася жахлива сварка.

Джолі відверто зізналася чоловіку, що він вже не той красунчик, у якого вона закохалася колись, і треба щось із собою зробити.

"Бред не міг повірити у те, що вона каже, але, щойно опанував себе, присягнувся щось зробити. Він сказав, що піде на підтяжку обличчя, аби врятувати їхні стосунки", - каже джерело.

За словами джерела, Бред досі кохає Анджеліну і не може собі уявити, що вона геть втратить фізичний потяг до нього.

Нагадаємо, на початку квітня почали ходити чутки про вагітність Анджеліни. Хоча вони й досі не підтверджені, можливо причина вередування акторки полягає саме в цьому...

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів