Пугачова розповіла про пластичні операції

15 квітня 2010, 12:27

Російська співачка Алла Пугачова, яка 15-го квітня святкує 61-річчя, розповіла про свої пластичні операції та любов до Максима Галкіна.

Пугачову потягло на відвертість
Днями Примадонна взяла участь у записі програми "Сто питань дорослому", де саме діти ставлять запитання зіркам, пише " Комсомольская правда ".

Співачка, яка мала право не відповідати на три питання, на диво була відвертою. Так, на запитання: "Чи вас засмучує кожна зморшка?", Пугачова відповіла:

"Та ні. Я, чесно кажучи, не особливо звертаю на це увагу. Але розумію, що, якщо буде зовсім погано, піду. Зроблю щось".

Після цього з залу пролунало уточнююче запитання про пластичні операції.


"Я вже робила. Не один раз робила. Кругова (підтяжка), чи що? Ну зробила. Але вигляд після цього... Я навіть на відеокамеру зняла це перетворення. Боже мій, який жах був. Але нічого, бачиш, тримаюся поки", - жартома зауважила Алла.

Пугачова додала, що для неї дуже важливий стан душі.

Галкін - останнє кохання Примадонни?
"Тому що, коли гарний настрій, і виглядаєш краще, і жодні зморшки не засмучують тебе Особливо коли поруч з тобою чоловік, який каже: та я тебе люблю такою, якою ти є, і буду кохати тебе і далі. Тоді нічого не страшно", - пояснила вона.

Не обійшлося і без запитань про особисте життя. Зокрема, хтось з дітей спитав: "Як ви гадаєте, Максим Галкін буде вашим коханням до кінця життя?".

"Сподіваюся, що до кінця. Щоб якнайдовше. Ніколи не треба зарікатися. Ніхто нічого не знає. Ніколи не кажи "ніколи". Він може закохатися в когось. Я то навряд чи. Хоча біс його знає", - заявила Пугачова.

До слова, днями з'явилася інформація, що Алла Борисівна та Максим Галкін більше не разом.

За даними видання, своє 61-річчя Примадонна святкуватиме на дачі. Співачка збере лише рідних та найближчих друзів. Загалом очікується, що буде не більше 20 гостей.

Фото "Комсомольской правды" и "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів