Телеведучий Ларрі Кінг розлучається з сьомою дружиною

16 квітня 2010, 13:38

Відомий американський телеведучий Ларрі Кінг вирішив розлучитися зі своєю сьомою дружиною Шон Саусвік-Кінг, повідомляє "The Associated Press" з посиланням на портал "TMZ".

76-річний Кінг вже подавав документи на розлучення до одного з судів Лос-Анджелесу. У паперах йдеться, що однією з головних причин розпаду шлюбу є "нездоланні розбіжності".

Ларрі та Шон прожили у шлюбі майже 13 років. Одружилися телеведучий та актриса у 1997-му році, у лікарняній палаті. Церемонія пройшла за три дні до того, як Кінгу зробили операцію з очищення кровоносної судини.

За час спільного подружнього життя Шон Саусвік-Кінг, яка молодша за Ларрі Кінга на 26 років, народила телеведучому двох синів. Наразі старшому хлопцю - 11 років, а молодшому - 9.


Ларі Кінг вирішив розлучитися з сьомою дружиною Шон Саусвік-Кінг

Кінг хоче, щоб суд надав їм з екс-дружиною спільну опіку над дітьми. Водночас, телезірка сподівається, що після розлучення йому не доведеться надавати матеріальну допомогу Шон.

Популярність Ларрі Кінгу принесло ток-шоу, ведучим якого він є з 1985-го року. За ці роки у студії телеведучого побувало чимало відомих політиків та артистів.

До слова, 76-річна зірка телебачення був одружений вже 8 разів. Причому з однією зі своїх жінок Кінг оформлював стосунки двічі.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів