"Бомба" хотіла вбити Сандру Баллок?

19 квітня 2010, 10:28
Коханка чоловіка Сандри Баллок Мішель МакДжі на прізвисько "Бомба" замовила вбивство актриси.

Таку інформацію начебто надав правоохоронцям колишній чоловік розтатуйованої моделі Шейн Модіка, пише "TMZ" із посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Близько двох тижнів тому Шейн Модіка повідомив правоохоронцям, що йому начебто зателефонував чоловік з Міссурі та розповів, що одержав замовлення на вбивство. За його словами, "Бомба" хотіла прибрати з дороги Сандру Баллок та докупи й самого Модіку.

Зі слів екс-чоловіка моделі, невідомий одержав замовлення на вбивства ще до того, як розгорівся скандал навколо зради чоловіка Сандри Баллок.

Джерела у правоохоронних органах також повідомили, що невідомий розповів цю ж історію ФБР, а ті, в свою чергу, зв'язались із місцевим шерифом.


"Бомба" замовила бвивство Сандри Баллок?

У офісі ж шерифа співробітників ФБР заспокоїли - мовляв, вже мали справу із цим чоловіком. Вони запевнили, що після травми голови той "втратив відчуття реальності".

Тож правоохоронці не мають підстав вірити у те, що МакДжі коли-небудь насправді зв'язувалась із тим чоловіком.

Таким чином, слідчі дійшли висновку, що тривога була фальшивою та життю Сандри Баллок насправді нічого не загрожувало.

Однак офіційних коментарів з цього приводу ФБР досі не дало.

Нагадаємо, минулого тижня Мішель МакДжі "від усього серця" вибачилась перед Сандрою Баллок та сказала, що почувається такою ж обманутою, як і вона.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів