Окунська познайомила дітей з новим кавалером

21 квітня 2010, 12:52
Екс-дружина адвоката Сергія Власенка Наталя Окунська закохала в себе музиканта з Лос-Анджелеса і вже представила його своїм дітям.

Днями 38-річна тусовщиця вийшла в люди у супроводі кучерявого незнайомця. Але перш ніж засвітитися разом на тусовці, Окунська представила свого кавалера дітям.

"Вчора він познайомився з моїми дітьми. Подарунків їм не приносив, бо зустріч вийшла випадковою. Разом ми провели чотири години. Він дуже сподобався діткам", - похвалилася Наташа.

Як пише "Газета.ua", нового кавалера Окунської звати Влад, йому 39 років і він музикант.

"Я живу в Лос-Анджелесі. З Наташею познайомилися півтора року тому. Наші машини їхали поряд. Перша зустріч була фантастичною - побачив і закохався", - розповів Влад, який розмовляє українською мовою з англійським акцентом.


Наталя закохала в себе Влада ще 1,5 роки тому

За словами чоловіка, він зараз живе на дві країни, але скоро думає переїжджати до України. Тож, не виключено, що у дітей Окунської скоро може з'явитися новий татко. Тим паче Владу діти сподобалися.

"Вони дуже гарно виглядають і добре бігають. У них хороші гени. Малі поки що називають мене Владом", - зауважив музикант.

А от на запитання, чи пропонував він Окунський вийти за нього заміж, Влад відповів:

"Не хочу наперед розповідати про свої плани".

Нагадаємо, майже два роки тому Окунська розлучилася із нардепом-"бютівцем" Сергієм Власенком. У цьому шлюбі народилася донька Поліна, зараз їй 3 роки.

Також у Наталі є двоє синів від баскетболіста Олександра Окунського та донька Марія від бізнесмена на ім'я Дмитро.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів