Андрій Ющенко "здавав" усі батькові секрети

26 квітня 2010, 15:35

Колишній президент Віктор Ющенко розповів, чому онучку назвали Варварою і який подарунок вона отримала від діда.

Молодшу онучку колишнього президента Віктора Ющенка у родині кличуть Варочкою. Про це Ющенко сказав у коментарі кореспонденту "Gazeta.ua".

"Назвали в честь бабусі Варочки, яку ми всі любимо, яка у родині була магнітом, генератором. Мама моя усіх строїла, усім наряди давала. Дуже приємно, що назвати так онучку це ініціатива не моя була, а сина й невістки. Я цим дуже тішуся. Бо ціную, коли повертаються до родової історії", - зауважив екс-президент.

За словами Ющенка, його мати Варвара - це та людина, яка грає велику роль у формуванні, і житті його сина Андрія.


"Андрійко та мама, баба Варочка, це були два агенти, які дуже дружили. Й усі секрети, які були в моєму житті, мама узнавала через Андрійка. В них були тісні, щирі, гарні відносини", - зауважив Віктор Ющенко.

Нагадаємо, наймолодша онучка екс-президента народилася на початку березня. Звісно ж, одразу після пологів як рідні, так і журналісти зосередили увагу на молодих батьках та немовляті.

Ющенки одноголосно вирішили назавати онучку Варварою

"Психологічно було неприємно. Ми домовились, що в лікарню ніхто не ходе. Хай вони побудуть простими людьми, хай поживуть як нормальна українська родина", - згадує екс-президент.

Однак наразі Віктор Ющенко вже встиг не лише побачити онуку, а й привезти їй подарунок з Сирії.

"Таку скриньку срібну, кілька сантиметрів. Вона ручної роботи. Це таке срібне мереживо. На Сході це не є якась цінність. Заплатив чи 28 чи 32 долари. Хотів би щоб це був перший офіційний подарунок у її колекції. Це принципово, щоб перша була від діда", - пояснив він.

Фото Михайла Марківа та Миколи Лазаренка, прес-служба президента

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів