Чоловік Заворотнюк не проти натовкти декому пику

27 квітня 2010, 17:07

Фігурист Петро Чернишов із обуренням спростував чутки про своє розлучення із акторкою Анастасією Заворотнюк.

Сама "няня Віка" також каже, що жодної загрози для зіркового шлюбу наразі немає, пише "Комсомольская правда".

"Якби знав, хто це написав, то натовк би цій людині пику. Настя була просто у шоці, прочитавши гидку новину. Це повна маячня. Інше питання, кому це потрібно, аби у ЗМІ з'являлися такі матеріали", - обурюється Чернишов.

"Хтось дуже намагається, аби брудна інформація про нас з'явилася саме напередодні дворіччя від нашого із Петею весілля", - каже Анастасія.

Колишнього чоловіка Дмитра Стрюкова актриса в жодному разі не підозрює, мовляв, тепер в них добрі стосунки, він навіть приїжджав до Ялти на день народження до їхнього сина.


"Був час, коли він з образи міг сказати, але це минуло. Отже це хтось інший... Ми вже стомились від цієї інформації: раз на місяць про нас пишуть щось гидке", - скаржиться Анастасія.

Актриса запевняє, що вони із чоловіком насправді дуже щасливі й ні про яке розлучення не думають, а збираються до Канн на кінофестиваль.

Нагадаємо, у понеділок ЗМІ облетіла чутка про крах зіркового шлюбу, буцімто через фінансові негаразди.

Як відомо, Петро Чернишов та екс-кохана жінка "гардемарина" Сергія Жигунова побралися у вересні 2008-го. Їхній роман зав'язався під час зйомок шоу "Танці на льоду".

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів