Джолі освідчилася Пітту, а Крус планує маленьке весілля?

29 квітня 2010, 12:22

Світовими ЗМІ прокотилася чергова хвиля чуток про зіркові весілля. До вівтаря начебто збираються актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт, а також Пенелопа Крус із Хав'єром Бардемом.

Схоже, багатодітній матусі Анджеліні Джолі набридло дівувати. Тож вона вирішила узяти ініціативу в свої руки та сама освідчилась Бреду Пітту, пише "The Showbiz Spy".

Джерела запевняють, що, аби заарканити Бреда, красуні навіть довелося за усіма правилами ставати на одне коліно.

Подейкують, що після зйомок у "Туристі" Анджеліна наново закохалася у батька своїх дітей, тож цього разу має намір зміцнити це почуття офіційною церемонією.


Джолі вирішила не чекати і сама зробила пропозицію Пітту?

Нагадаємо, до одруження зіркову пару вже давно спонукають також їхні шестеро дітлахів.

Схоже, невдовзі мають завершитися весіллям й довготривалі стосунки акторів Пенелопи Крус та Хав'єра Бардема.

Скромне весілля пара планує влаштувати влітку в рідній для них обох Іспанії, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Воно (весілля) буде маленьким. Вони хочуть (запросити) лише родину та друзів", - повідомило джерело.

Пенелопа Крус нарешті вийде заміж?

До слова, іспанська актриса в четвер відсвяткувала свій 35-й день народження. Можливо, саме ця подія підштовхнула закоханих до вирішального кроку.

"Вони знають одне одного вже багато років, проте раптом їх щось підштовхнуло. Їхні життя пов'язані, та вони хочуть створити сім'ю", - запевнило джерело.

Втім, чутки про одруження зірки "Бандиток" ширяться далеко не вперше. У 2009-му ЗМІ навіть приписували Пенелопі вагітність.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів