Гоша Куценко наважився на шлюб

10 травня 2010, 11:21

Російський актор Гоша Куценко, схоже, незабаром стане сім'янином. Виявляється, артист вже зробив пропозицію свої коханій - фотомоделі Ірині Скрініченко, пишуть "Дни.ру" з посиланням на журнал "7 дней".

"Ми з Ірою разом вже вісім років, і, чесно кажучи, весь цей час я боявся робити їй офіційну пропозицію. Але нещодавно таки наважився! І знаєте, почуваюся просто чудово", - зізнався Гоша.

Гоша і Ірина таки одружаться?
29-річна Ірина не приховує, що дуже щаслива, що нарешті дочекалася від коханого слів про весілля.

"Звісно, це дуже приємно, коли чоловік, якого ти кохаєш, пропонує стати його дружиною. Залишилося знайти час, щоб як слід підготуватися до весілля. Просто піти у РАГС і розписатися не хочеться", - пояснила Скрініченко.

Нагадаємо, нещодавно у Куценка та його коханої були проблеми. Парочка на деякий час навіть припиняла стосунки. Подейкують, що причиною тодішнього розриву була нестабільна фінансова ситуація актора.


Мама актора скаржиться, що Ірина покинула Гошу у складний момент його життя.

"Ірина заявила, що з ним розходиться, у тяжкий момент - коли ця криза і коли він шукає, як би заробити грошей. Він саме був в Україні, вони там з виставою виступали, і Іра раптом зателефонувала і сказала: "Ми розходимося". І все. І зникла", - згадує матір Куценка.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів