Лоліту окільцював молодий спортсмен

11 травня 2010, 10:55
Російська співачка Лоліта Мілявська отримала обручку від свого молодого кавалера Дмитра Іванова , пише " Комсомольская правда ".

"Ми з Дімою заручилися. Він подарував мені платинову каблучку з надзвичайним діамантом", - похвалилася Лоліта.

До слова, артистка вже рік живе разом з сьомою ракеткою Росії та тренером з гри у сквош - Дмитром Івановим. Останній на 12 років молодший за свою обраницю.

За час стосунків Лоліти та спортсмена вже неодноразово з'являлися чутки про майбутнє весілля парочки. Подейкували, що Мілявська та Іванов збиралися одружитися у березні цього року. Однак лише зараз спортсмен наважився зробити співачці пропозицію.

Лоліта зібралася знову заміж. Цього разу за молодого коханця

Нагадаємо, для Лоліти цей шлюб стане вже четвертим. Перший свій шлюб артистка називає "класичним студентським". Другим чоловіком співачки був Олександр Цикало, а третім - бізнесмен Олександр Зарубін.


До речі, обвінчатися з молодим кавалером Мілявській буде непросто. Адже вона вже двічі ходила під вінець - з другим та третім чоловіком.

У Російській православній церкві кажуть, що не надто схвалюють четвертий та п'ятий шлюби.

Однак нещодавно Лоліті таки вдалося отримати благословення на шлюб у настоятеля храму Георгія Побідоносця в Ізраїлі.

У будь-якому разі артистка запевняє, що їй з Дмитром і так добре.

"За цей рік, що ми разом, Діма посадив мене на дієту, затяг до спортзалу. Я вже схудла на 5 кілограмів! Мені здається, що це моє останнє кохання, що я зустріла справжнього чоловіка", - зізналася Мілявська, додавши, що хоче скромне весілля.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів