Майк Тайсон став веганом

13 травня 2010, 10:03
Скандальний боксер Майк Тайсон заявив, що йому вдалося повністю підмовитися від тваринних продуктів та перейти на сувору веганську дієту (цілковите виключення з раціону та побуту використання продуктів тваринного походження).

Таку зізнання спортсмен зробив під час нещодавнього інтерв'ю одному з американських телеканалів, пише "The Daily Mail".

Тепер у його житті немає "жодної драми", зазначив Тайсон.

Вочевидь, новий раціон пішов Майкові на користь, адже на свіжих фотографіях зі своєю третьою дружиною Лакією він має підтягнутий та міцний вигляд.

Дотримуватися суворої дієти та жорсткого графіку тренувань "Залізному Майку", який свого часу став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу серед важковаговиків, доводилося з самого початку своєї спортивної кар'єри.


Кар'єра Тайсона, здавалося, зазнала нищівного удару, коли його звинуватили у зґвалтуванні королеви краси Дезіре Вашингтон та засудили до трьох років ув'язнення.

Проте вже за рік після звільнення Майк шокував своїх фанів, відкусивши шматок вуха в свого суперника Евандера Холіфілда під час бою в Лас-Вегасі.

У 2002-му Тайсон не лишив сумнівів у своїй доброзичливості, оголосивши перед боєм із Леноксом Л'юїсом: "Я хочу його серце. Я хочу з'їсти його дітей".

Майк Тайсон залишив бокс у 2005-му, коли програв ірландському боксеру Кевіну МакБрайду.

Торік "Залізний Майк" пережив страшну особисту трагедію, коли внаслідок нещасного випадку загинула його чотирирічна донька Іксодес.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів