Тайсон загримів за ґрати

12 листопада 2009, 11:21

У середу в аеропорту Лос-Анджелеса поліція затримала боксера Майка Тайсона. Спортсмена звинувачують у побитті фотографа, повідомляє "The Associated Press".

Як розповів папарацці, колишній чемпіон з боксу у суперважкій вазі вдарив його один раз. Та навіть цього удару вистачило, щоб фотограф впав на землю і розбив собі лоба. Наразі побитий представник ЗМІ перебуває у лікарні.

Щоправда, у Тайсона є своє бачення інциденту. Як розповів представник боксера, Майк просто захищався від настирливого папарацці. Останній намагався сфотографувати спортсмена разом з дружиною та 10-місячною дитиною, які поверталися з подорожі.

"Я чув, як люди йшли за ним у чоловічий туалеті і намагалися сфотографувати його там. Я порадив йому висунути звинувачення проти агресивного фотографів", - додав адвокат боксера.


"Там дуже багато різних версій цієї історії, ми всі плануємо перевірити пізніше. Деякі свідчення підтримують версію Тайсона, інші - фотографа", - розповіли співробітники поліції.

Як відомо, папарацці часто ночують в наметах біля найбільшого аеропорту Лос-Анджелесу, щоб сфотографувати знаменитостей, які повертаються звідкись, чи вирушають у дорогу.

Одразу після інциденту 42-річного Тайсона було заарештовано до поліцейського відділу в аеропорту. Очікується, що щойно побитий фотограф вийде з лікарні - також опиниться за ґратами на час слідства.

Та, за повідомленнями порталу "TMZ", Майк Тайсон затримався у слідчій камері ненадовго. Спортсмена було випущено під заставу у 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, у 1992-му році боксера було визнано винним у зґвалтуванні. Тоді Тайсон провів три роки у в'язниці, після чого продовжив свою спортивну кар'єру.

Наприкінці травня цього року Майк втратив свою чотирирічну доньку. Дівчинка померла у результаті нещасного випадку.

А вже у червні Тайсон втретє пішов під вінець. Новою обраницею спортсмена стала 32-річна Лакія Спайсер.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів