Собчак стала найбажанішою нареченою і хоче сукню від Готьє

14 травня 2010, 13:19

Російська білявка Ксенія Собчак очолила рейтинг найбажаніших наречених і домовилася з французьким дизайнером Жан-Полем Готьє про пошиття ексклюзивної сукні.

Скандальна тусовщиця Ксюша Собчак обскакала усіх незаміжніх дам Росії й отримала титлу "найбажанішої нареченої" за версією видання "Аргументы и факты".

За свої 28 років білявка так жодного разу й не побувала у РАГСі в якості нареченої. Хоча Ксюшу неодноразово намагалися видати заміж.

Так, серед наречених скандалістки ходив бізнесмен Алекс Шустерович та генеральний директор радіостанції "Срібний дощ" Дмитро Савицький.


Затесався до наречених Собчак і телеведучий Андрій Малахов. Він пообіцяв одружитися з Ксюшей через 10 років. Правда лише у тому випадку, якщо програє парі.

Однак нещодавно з'явилися чутки, що у "російської Періс Хілтон" серйозні романтичні стосунки з партнером по танцювальному шоу Євгеном Папунаішвілі.

Ксюшу і Євгена Папунаішвілі поєднав танець?

Навіть подейкують, що парочка збирається одружитися. І тут у нагоді Ксюші може стати домовленість с французьким дизайнером Жан-Полем Готьє.

Як пише портал "Life Showbiz", під час нещодавнього приїзду дизайнера до Москви білявка домовилася про пошиття ексклюзивного вбрання. Тож, не виключено, що це може бути весільна сукня.

Що ж до списку найбажаніших наречених Росії, то тут у спину Собчак дихають не менш відомі особи: актриса Агнія Дітковскіте, юна дизайнерка Кіра Пластініна, тенісистка Марія Шарапова та нещодавно розлучена Тіна Канделакі, балерина Анастасія Волочкова, 35-річна співачка Жанна Фріске та актриса Ліза Боярська.

Жан-Поль Готьє пообіцяв пошити Собчак сукню

А от найбажанішими нареченими Росії вважаються: мільярдер Михайло Прохоров, Борис Ельцин-молодший, кращий хокеїст НХЛ Олександр Овечкін, син журналіста Євгена Кисільова - Олексій, сина співака Олега Газманова - Родіон, 33-річний режисер Олексій Герман-молодший, шоумен Павло Воля та 26-річний репер Тіматі.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів