Ліндсей Лохан може загриміти за ґрати просто з Канського фестивалю

19 травня 2010, 14:23
Актриса Ліндсей Лохан "провалила" свій випробувальний термін, тож може опинитися у в'язниці, вважає " TMZ ".

Скандальна тусовщиця мала відвідати 13 занять, де проводяться бесіди про шкоду алкоголю. Натомість Ліндсей з'явилася лише на 10, та й то не дотримуючись графіку, визначеного судом.

Під час останнього слухання суддя чітко дав зрозуміти, або Ліндсей доводить, що дотримується умов випробувального терміну, або ж сідає за ґрати, розповіли джерела, наближені до прокурора.

Натомість Ліндсей безтурботно "запалює" на Канському кінофестивалі. Пурхаючи по вечірках та вимахуючи сумочкою від "Chanel", дівчина запевняє, що обов'язково встигне прибути на вирішальне засідання суду, пише "The Daily Mail".

До речі, в Каннах Ліндсей, що називає себе "най незграбнішою людиною у світі", вже встигла вкотре гепнутися перед папарацці. Халепа спіткала актрису, коли вона залишала вечірку на яхті.


Лохан вляпалася у чергову халепу?

До речі, останнім часом Лохан приписують нову лесбійську подружку - 36-річну фотографа на ім'я Індрені, з якою вона познайомилася на торішній фотосесії.

"Ми проводили багато часу разом. У мене раніше ніколи не було стосунків із жінкою, проте Ліндсей є кимось, кого я вважаю чарівливою, прекрасною та надзвичайно розумною, а також дуже гарячою", - розповіла Індрені "The New York Post".

Колега Індрені характеризує її з найкращого боку - "випускниця Прінстона, уся в мистецтві, філантроп - не той тип дівчат, з якими зазвичай гуляє Ліндсей" та запевняє, що вона має дуже добрий вплив на Лохан.

Сама ж Ліндсей категорично спростовує чутки про новий роман.

"Ні, ні, ні...Я в жодному разі з нею не зустрічаюся", - відкараскалась Ліндсей, пише "USMagazine".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів