Ліндсей Лохан ВІЛ-позитивна?

29 квітня 2010, 15:00

У мікро-блозі Twitter батька Ліндсей Лохан було розміщено шокуючу інформацію - начебто його донька є ВІЛ-позитивною.

"Правда про мою доньку полягає в тому, що решту свого життя вона житиме із ВІЛ, як наслідок прийнятих нею рішень", - буцімто написав Майкл Лохан, повідомляє "ОК!".

Також у Twitter Майкла промайнула інформація стосовно того, що Ліндсей у 17-річному віці мала амурну пригоду із Томмі Моттола - екс-чоловіком Мерайї Кері.

Щоправда, пізніше обидва ці повідомлення було стерто, а сам Майкл поскаржився на загадкового хакера-зловмисника.


"Будьте пильні, у Twitter є самозванець, і ким би не був цей самозванець, що розмістив той огидний коментар відносно моєї дочки, за ним пильнуватимуть", - лютував Майкл.

Тато Лохан запевнив, що його юрист обов'язково звернеться до влади, аби вирахувати зловмисника, відповідального за ці "злочинні дії".

Сама ж Ліндсей у причетність міфічних хакерів анітрохи не вірить та звинувачує у наклепах лише самого батька.

"Він дорослий чоловік, й робив те саме на телебаченні та в інтерв'ю, чому б йому не брехати у Twitter та будь-де?", - відказала Ліндсей "Gossip Cop".

"Він просто хоче грошей - та використовує мене, моє ім'я, мій статус, мою матір, братів та сестру заради грошей", - додала вона.

Як відомо, конфлікт між Ліндсей Лохан та її батьком дедалі набирає обертів. Кілька днів тому Майкл увірвався до доньчиного помешкання разом із поліцейськими.

Майкл Лохан пояснив це турботою про свою меншу доньку, 16-річну Алі, яка вже почала брати поганий приклад зі старшої сестри.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів