Меладзе кинув камінь у машину з вагітною журналісткою?

20 травня 2010, 10:01
Російський співак Валерій Меладзе опинився в центрі скандалу. Як заявляє видання " Life Showbiz ", артист кинув камінь у машину, в якій перебувала вагітна київська журналістка.

Інцидент нібито стався на початку цього тижня, коли виконавець їхав з аеропорту Бориспіль у заміський будинок свого брата Костянтина Меладзе.

За автомобілем Валерія їхало авто журналістів одного з видань. Співак одразу ж помітив "хвіст" і зупинив своє авто на узбіччі.

Вийшовши з машини, Меладзе почав кричати і навіть кинув величенький камінь у автомобіль журналістів. Артист й гадки не мав, що у салоні автівки знаходиться журналістка на шостому місяці вагітності.

"Він вийшов з себе, кричав і багато матюкався на адресу газети", - розповіла працівниця пера, яка незабаром стане мамою.


Журналістка, яка була в машині

Журналістка вирішила отримати пояснення від Меладзе, підійшовши до нього на одному з концертів. Однак співак знову був налаштований не надто дружелюбно.

"Як би в мене була пушка, я б з неї вистрелив. Шкода, що я не попав камінням", - відрізав Валерій, не дивлячись на співрозмовницю.

Та щойно Меладзе побачив, що журналістка вагітна, як одразу змінив тон.

"Вибачте мене, вибачте", - сказав він жінці.

Меладзе розлютили нахабні журналісти?

До слова, Валерій Меладзе не єдиний російський артист, який вступає у конфлікт з журналістами. Так, найбільшим "асом" у цій сфері є Філіп Кіркоров.

Фото "Life Showbiz" та "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів