Знайдено мертвими чоловіка Бріттані Мерфі та басиста "Slipknot"

25 травня 2010, 12:02

В Америці знайдені мертвими басист гурту "Slipknot" Пол Грей та чоловік актриси Бріттані Мерфі Саймон Монджак.

Вдівець актриси Бріттані Мерфі пережив дружину лише на п'ять місяців. Цієї неділі сценариста Саймона Монджака також не стало.

Ймовірною причиною смерті 39-річного чоловіка став серцевий напад. Помер він у тому самому будинку у Лос-Анжелесі, де і його дружина, пише "The Daily Mail".

Непритомного Саймона знайшла його теща Шерон, яка перебралася до зловісного маєтку після смерті доньки. Саме вона п'ять місяців тому знайшла й тіло своєї дочки Бріттані.


Саймон пережив кохану Бріттані лише на 5 місяців
Викликані парамедики, як і того разу, вже нічим не змогли зарадити і лише констатували смерть.

Після раптової смерті дружини, що, як казав сам Монджак, "зруйнувала його світ", чоловіка також спіткали й фінансові негаразди. Заснований ним Фонд Бріттані Мерфі зазнав краху. Відтоді сценарист майже не полишав будинок.

Нагадаємо, 32-річна Бріттані Мерфі померла 20 грудня 2009-го року від пневмонії та інтоксикації ліками. Глядачі пам'ятають її за ролями у стрічках "Молодята", "Місто гріхів" та інші.

Пол Грей
А у понеділок 24-го травня в одному з готелів Айови знайдено тіло бас-гітариста групи "Slipknot" Пола Грейя, повідомляє " TMZ ".

За даними поліції, покійного виявив спвіробітник готелю.

Жодних слідів насилля на тілі 38-річного Грейя виявлено не було.

Американська група "Slipknot" була заснована у 1995-му році.

Кілька альбомів колективу отримали статус платинових, а в 2006-му році музиканти були удостоєні премії "Греммі" в номінації "краще метал-виконання".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів