Наречена Баскова у Києві кидала ножі й світила білизною

26 травня 2010, 13:23
Російська телеведуча і "Міс Всесвіт-2002" Оксана Федорова зняла у Києві дебютний відеокліп.

За сюжетом Оксана перевтілюється то у стерву, то у жінку, яка жбурляє ножі.

Як пише "Сегодня", Федорова помітно нервувалася і три години провела у гримерці, перш ніж вийти на знімальний майданчик.

До слова, міска не виключає, що у майбутньому може виступити на "Євробаченні".

"Я обожнюю співати, і, чесно кажучи, замислювалася про це. Гадаю, зможу взяти участь у "Євробаченні" не раніше 2012-го року і лише за Росію. Сподіваюся, бажання до цього часу не зникне", - зізналася "Бліку" Оксана.


Нагадаємо, вже тривалий час співак Микола Басков разом з Оксаною Федоровою намагаються переконати усіх, що між ними справжнє кохання.

Федорова вдягла червоні труси під білу сукню

Щоправда, до столиці 32-річна жінка приїхала без свого нареченого. Однак Оксана все одно встигла розповісти усім про свої почуття.

"Він підкорив мене з першого погляду. Коля - саме той, з ким мені б хотілося провести усе своє життя. Звісно, буває, ми сваримося з ним, але потім швидко миримося. Хоча іноді у гніві я можу жбурнути у нього подушкою. Але все рівно - не вмію довго ображатися на коханого", - заявила вона.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Басков і Федорова заручилися. Однак й досі тенор не поспішає вести жіночку під вінець. Хоча Оксана й не проти.

"З Басковим ми вже більше двох років у цивільному шлюбі. І я у РАГС з ним хоча б завтра пішла б. Але, нажаль, це вирішую не я, а Коля. Він не кличе", - бідкалася "Міс Всесвіт".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів