Бред Пітт йде у велику політику?

26 травня 2010, 18:13
Актор Бред Пітт планує зробити ставку на кар'єру політика. Утомившись від Голлівуду, Бред, за підтримки супутниці життя Анджеліни Джолі , націлився на Білий дім, повідомляє " The Showbiz Spy ".

"Бред відчуває, що може багато чого зробити у політиці, особливо враховуючи непрості останні роки для усього світу", - каже джерело, наближене до актора.

Та й, судячи з усього, Джолі також не проти наблизитися до політичного бомонду.

"Анджеліні б хотілося стати першою леді. Бред балотуватиметься в Сенат та, якщо все пройде добре, виставить свою кандидатуру у президенти у 2016-му", - розповіли знайомі акторської пари.

За словам джерела, опинившись при владі, Бред робитиме ставки на легалізацію марихуани, що допоможе країні зіпнутися на ноги.

"Він певен, що це стане найбільшою прибутковою справою після інтернету", - каже джерело.


Торік ЗМІ вже писали про те, що Анджеліна Джолі буцімто втомилася від кіно й сама не проти піти у політику. Їй навіть пророкували стати першою жінкою-президентом США, писало тоді "The Showbiz Spy" із посиланням на "Daily Express".

Втім, видання "The Gossip Cop" називає чутки про "переорієнтацію" Пітта - "безглуздими" й припускає, що до всього цього доклав руку скандальний журналіст Ян Гальперін, що вже колись робив спробу розвінчати образ "Бранджеліни".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів