Мерайя Кері пожертвувала кінокар'єрою заради вагітності?

31 травня 2010, 10:54

Співачка Мерайя Кері врешті завагітніла. Підставу для таких чуток дала раптова відмова артистки від участі у багатообіцяючому проекті - фільмі "Для кольорових дівчат, що замислились про самогубство, коли зійшла веселка".

"Вона не зніматиметься у фільмі, тому що так порадили їй лікарі", - відказала представниця співачки, відмовившись від подальших коментарів, повідомляє "US Magazine".

Джерела, наближені до співачки, упевнені, що до такого рішення її могла спонукати лише довгоочікувана вагітність, пише "New York Daily News".

Цей проект став би для Кері "золотим шансом", як каже джерело. Адже її партнерками по фільму були б такі зірки, як Вупі Голдберг та Джанет Джексон.


"Вона серйозно націлилася на кар'єру актриси. Я певен, що вона хотіла використати цей шанс, тож це мала бути справді така вагома причина, як вагітність, аби вона відмовилася від фільму", - погоджується інше джерело.

Водночас подружжя ані спростувало, ані підтвердило інформацію.

До речі, нещодавно чоловік співачки Нік Кеннон, який називає її "примадонною з примадонн", запевнив, що 12-річна різниця у віці між ними не становить жодної проблеми - мовляв, йому завжди подобалися "трохи старші" жінки, писав сайт "Contact Music".

"Я навіть цноту втратив зі старшою жінкою. Вона вчилася у старшій школі, а я у середній", поділився 29-річний Кеннон, з яким співачка нещодавно побралася втретє.

Нагадаємо, на початку цього року подейкували, що зіркова пара замислюється про всиновлення, й навіть підшукує собі немовля.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів