Кайлі Міноуг кинув молодий коханець?

1 червня 2010, 15:55

Схоже, півторарічним стосункам австралійської співачки Кайлі Міноуг та манекенника Андреса Валенкосо Сегура настав кінець.

Подейкують, що 32-річний бойфренд покинув Кайлі, коли вона почала йому докоряти. Кайлі бракувало підтримки з його боку під час підготовки її нового альбому "Aphrodite", повідомляє "The Daily Mail".

"Вони сперечалися кілька днів. Вона була критично налаштована щодо нього, скаржилася, що він недостатньо її підтримує", - розповідає джерело, наближене до співачки.

Парочка буцімто побила горщики минулого тижня, після чого Андрес сказав подрузі, що хоче від неї піти.


"Минулої середи у них була велика сварка, після якої він сказав їй, що все скінчено", - каже джерело.

"Скидається на стару історію, яка вже попсувала багато стосунків Кайлі. Вона хвилюється, що не заслуговує відданості свого коханця - особливо, коли зустрічається з гарячим юним манекенником, як зараз та у минулому", - зазначає джерело.

"Андресу було вже досить. Він сказав їй, що все скінчено, що йому в житті не потрібен такий стрес", - розповідає джерело.

Свій 42-й день народження Кайлі відсвяткувала без Андреса. Не супроводжував він її й під час британської прем‘єри стрічки "Секс та місто-2".

Однак джерело запевняє, що пара зв‘язувалась по телефону, і Кайлі "відчайдушно прагне усе владнати".

Лише нещодавно Міноуг називала Андреса "тим єдиними" і жартувала з приводу того, що хлопець значно вищий за неї, і, що, на щастя, це неважливо, коли вони лежать.

Як відомо, рік тому стосунки парочки начебто йшли до одруження. Подейкували, що Кайлі вже обирає весільну сукню та збирається стати католичкою заради коханого.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів