Кайлі Міноуг змінить віру, щоб вийти заміж?

17 червня 2009, 15:22
Найгламурніша артистка Кайлі Міноуг так хоче заміж, що готова навіть змінити віросповідання, повідомляє " Showbiz Spy ".

Справа у тому, що 41-річна австралійка відчайдушно мріє про традиційне весілля зі своїм коханим - іспанським манекенником Андресом Веленкосо.

Тож наразі співачка розглядає можливість прийняти віру свого майбутнього чоловіка - католицизм, щоб церемонія мрії таки відбулася.

"Кайлі сподобалося відчуття спільності у родині Андреса, яке вони розділяють завдяки віросповіданню", - розповів друг Міноуг виданню "Grazia".

"Кайлі так хоче включити до церемонії одруження традиційні особливості католицької меси, що навіть має намір прийняти католицизм", - додало джерело.


Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Кайлі та Андрес планують узаконити свої стосунки.

На що ще готова Кайлі заради коханого?

До речі, парочка зустрічається трохи більше ніж пів року. Та навіть за цей час Міноуг та Веленкосо встигли зрозуміти, що не можуть жити одне без одного.

Поговорюють, що закохані планують одружитися в Іспанії у Парадор де Кородна - палаці дев'ятого сторіччя у Коста Браво.

Окрім цього співачка та манекенник проведуть повторне святкування в Австралії, недалеко від будинку батьків Кайлі у Мельбурні.

Наразі ж Міногу займається своєю весільною сукнею, бо хоче будь-за все виглядати якомога найкраще на власному святі.

"Кайлі отримала тонни іде стосовно її сукні. Їй створюватиме дует дизайнерів Дольче і Габбана, з якими співачка працювала протягом багатьох років. Вона не хоче нічого супер-сексі. Кайлі прагне мати вишукану сукню складного крою", - повідомило наближене до артистки джерело.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів