У продюсера Діми Білана забирають сина

2 червня 2010, 10:42

У продюсерки Діми Білана Яни Рудковської можуть відібрати старшого сина. Краснодарський суд Росії визнав матір'ю 8-річного Андрія першу дружину бізнесмена Віктора Батуріна, колишню стриптизерку Юлію Івахнову-Салтовець.

"Вона відмовилась від дитини у пологовому будинку, я недовго виховував його один, потім у моєму житті з'явилася Яна", - пояснив Батурін, пише "Комсомольская правда" "розклад" з матусями.

Рудковська з Батуріним і синами

Нагадаємо, у шлюбі із Батуріним Яна виховувала двох синів Андрія та Миколу.

Нині Івахнова-Салтовець активно намагається повернути сина Андрія собі.


"Самих зіркових батьків на суді не було, замість зацікавлених осіб були їхні представники. Досі рішення не набуло сили,оскільки Рудковська одразу ж опротестувала його у Мосміськсуді. Втім, якщо рішення її не влаштує, вона може звернутися до Верховного або навіть Страсбурзького суду", - прокоментували у Краснодарському суді.

Нагадаємо, після розлучення Батуріна та Рудковської у 2008-му році сини Андрій та Микола залишилися із батьком.

Пізніше Тверський суд Москви дозволив Яні виховувати хлопчиків, а Батуріну дав право зустрічатися з ними у будь-який час.

Однак у середині травня цього року Пресненський суд Москви позбавив Яну Рудковську материнства та зобов‘язав відділ РАГС анулювати актовий запис про народження хлопчика. З‘ясувалося, що Андрія народила не Рудковська, а Івахнова-Салтовець.

На сьогоднішній день Андрій та Микола досі лишаються із батьком.

Тим часом Яна Рудковська нині має стосунки із фігуристом Євгеном Плющенком, який виступав з Біланом на "Євробаченні".

Фото "Комсомльской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів