Батько Майкла Джексона винуватить у смерті сина його матір

14 червня 2010, 17:36

Батько Майкла Джексона вважає відповідальною за смерть співака його матір. У своєму відеозверненні Джо Джексон заявив, що саме бездіяльність Кетрін призвела до загибелі їхнього сина, повідомляє "TMZ" із посиланням на "News of the world".

Зі слів батька співака, його непокоїло те, що Майкл "виглядає дещо дивним та хворобливим", й він благав Кетрін навідати Майкла та "підбадьорити його". Проте жінка відмовилася, мовляв, не бажаючи втручатися у синове приватне життя.

Джо Джексон запевняє, що сперечався про це із Кетрін незадовго до Майклової смерті. Та мати співака була непохитна.

"Я сказав, що цього ніколи не сталося б, якби ти поїхала та була поряд із ним", - нібито докоряв ій Джо після загибелі сина.


Джо Джексон заявив, що саме бездіяльність Кетрін призвела до загибелі Майкла

"Увесь світ знає, що пані Джексон завжди була люблячою матір'ю та бабусею, і що у них із Майклом були дуже особливі стосунки. Світ також знає, хто такий Джо Джексон, і, схоже, він ніколи не дасть про це забути", - прокоментував заяву адвокат Кетрін Адам Стрейзанд.

Юрист, що опікується статками поп-короля, назвав ці звинувачення абсурдними.

"Кетрін Джексон була турботливою та люблячою матір'ю усе Майклове життя. Його любов та повагу до неї відображено у розподіленні спадку", - сказав він.

Як відомо, Джо Джексона до заповіту поп-короля не включено.

Нагадаємо, також нещодавно Джо Джексон оголосив про свій намір позиватися до лікаря Майкла Джексона, звинуваченого в його убивстві.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів