Крістіна Агілера почувається сексуальною надлюдиною

15 червня 2010, 13:11

Співачка Крістіна Агілера бачить в собі риси надлюдини. Такі думки Христі навіяв той факт, що, виховуючи 2-річного сина Макса, вона продовжує займатися бізнесом.

Про це Агілера розповіла в інтерв‘ю британському журналу "Company", пише "The Showbiz Spy".

"Я думаю, всі ми як жінки маємо ці супер-якості надлюдей. Ми творимо життя, ми даємо життя, ми є джерелом життя для наших дітей...", - прокоментувала свою думку Крістіна.

29-річна зірка, яка нещодавно зняла свій перший фільм "Бурлеск", радіє тому що знову взялася до роботи після "декретної" перерви. Щоправда, артистка розуміє: син Макс не завжди розділяє її ентузіазм.


"Ясна річ, бувають миті, коли він не хоче чути ані слова про мою роботу, і я дуже його розумію, але мені необхідно почуватися реалізованою жінкою у всіх проявах", - сказала вона.

Відколи Крістіна стала матір'ю, вона почувається все більш впевненою у власному тілі. За словами співачки, її поява на екрані у фільмі "Бурлеск" допомогла їй відкрити власну сексуальність.

"...Тепер я почуваюся більш впевнено і комфортно в тому, на що здатне моє тіло", - зазначила Агілера.

"Плюс, я просто дуже сексуальна людина за своєю природою - і частково саме тому я погодилася знятися у фільмі, в якому знялася. Я просто вважаю, що мистецтво спокуси - чудовий вид мистецтва", - додала вона.

Фото журналу "Company" з сайту "Daiy News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів