Нереалізований снайпер Бурмака радить стріляти

16 червня 2010, 09:36

Родичка екс-міністра Юрія Павленка, співачка Марія Бурмака зізналася, що у школі була чемпіоном зі стрільби і могла б стати снайпером, пише "Gazeta.ua".

"Стріляти я люблю і зараз. Роблю це влучно, з 5 пострілів я 45 виб'ю точно. В іншому житті могла б бути снайпером", - сказала 40-річна музикантка.

За словами Марічки, стріляти вона любить. Окрім того, артистка впевнена, що у звичайному житті це вміння дуже допомагає, коли треба максимально зосередитися:

"Або взяти себе в руки, щоб ніхто твого хвилювання не помітив. Це те, що робить жінку сильною. Коли ти стріляєш, ти максимально зібраний. Моя порада: хочете бути впевненими, тримати себе у формі, навчіться стріляти.


Бурмака: "В іншому житті могла б бути снайпером"

Бурмака також наголосила, що поводитися зі зброєю вміє.

"Я вмію достойно, спокійно і виважено поводитися зі зброєю. У школі на раз збирала і розбирала автомат", - зауважила вона.

А нещодавно родичці Павленка навіть пощастило постріляти з гранатомета.

"У цьому році на зйомках програми "Наша армія" мене привезли на полігон під Білу Церкву. Я показала клас по розбору автомата, вдосталь настрілялася з нього, а також з гранатомету. Це було зі мною вперше. Незабутні відчуття", - сказала Бурмака.

Фото з сайту Марічки Бурмаки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів