Діма Білан серйозно обпік очі

16 червня 2010, 14:43

Російський співак Діма Білан потрапив до лікарні із серйозним опіком, повідомляє "Комсомольская правда".

У ніч з понеділка на вівторок артиста доставили до московської клініки "Мікрохірургії ока" імені академіка Святослава Федорова.

Під час зйомок нового кліпу з Біланом стався нещасний випадок. До речі, Діма записував відео на пісню "Safety " спільно з відомою західною співачкою Anastecia


"Кліп знімали майже добу і під кінець зйомок Діма зненацька почав скаржитися на зір", - розповіли у знімальній групі артиста.

"У нього запаморочилося у голові, все попливло перед очима, ми зрозуміли, що тут необхідна допомога лікаря. Діма скаржився, що у нього в очах з'явилася дуже сильна різь. Біль, судячи з усього, був нестерпний", - додають джерела газети.

Білана відвезли у клініку, де з'ясувалося, що співак постраждав від яскравого світла софітів. Лікарі діагностували в артиста найсильніший опік сітківки ока. Якби не своєчасне втручання медиків, то Дімі загрожувала б сліпота.

"Ще вчора Діма не міг навіть очі відкрити. Але сьогодні, слава богові, йому вже краще. Ми усі дуже переживаємо за Діму, але віримо, що він незабаром одужає", - сказала продюсерка співака Яна Рудковська.

Білан та Анастейша разом знімали кліп

Фото "Комсомольская правда" та з офіційного сайту співака

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів