Хабенський і Пєрова спали в одному номері

17 червня 2010, 16:58

Актор Костянтин Хабенський зізнався, що у нього роман з подругою, колишньою солісткою групи "Ліцей" Лєною Перовою, пише "Московский комсомолец".

Повідомляється, що Костя та Лєна припинили приховувати свій роман на фестивалі "Рок над Волгою", який пройшов минулого вікенду під Самарою.

Організатори заходу запросили Пєрову і Хабенського у якості ведучих.

На сцені Лєна зізналася, що Костянтин для неї не тільки друг, але й орієнтир у житті.


"Просто чудовий, справжній чоловік", - сказала вона.

На цьому одкровення не закінчилися. Увечері, не чекаючи на завершення музичного концерту, пара залишила фестивальне поле.

У готелі, незважаючи на наявність вільних номерів, Хабенський та Пєрова оселилися в одному на двох президентському люксі.

Про роман Хабенського з Пєровою пліткували давно

Нагадаємо, у грудні 2008-го року Хабенський втратив дружину. Анастасія Хабенська померла від раку, залишивши по собі маленького сина.

Протягом декількох місяців після похорону актор не виходив у світ. Близькі боялися, що Костя остаточно замкнеться у собі. Але потім з зіркою почали відбуватися зміни.

Від тяжких думок Костянтина відволікла Пєрова. За словами друзів артиста, вона "немов його розбурхала, відвернула від сумних думок, витягнула із самотності та суму. А може, і закохала? Принаймні Костя виявляв до неї знаки уваги...".

А ще кажуть, що Лєна (праворуч) дуже схожа на покійну дружину Костянтина (ліворуч)

Фото "Комсомольской правды" і "Сплетника"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів