Принц Вільям оселився з дівчиною, а принца Гаррі знову кинули

21 червня 2010, 14:46
Принц Вільям та його дівчина Кейт Міддлтон оселилися разом. Кейт навіть полишила родинний бізнес та більшість свого часу присвячує облаштуванню гніздечка у будинку Вільяма в Уельсі, пише " Mail on Sunday ".

Донедавна Кейт працювала фотографом у компанії "Party Pieces", що займається організацією свят. Проте нині вона вважає, що це не личить майбутній королеві, розповів один з друзів Кейт.

Відтепер Кейт зосередиться їхньому із Вільямом спільному житті, й буде поряд із принцом, доки той вчитиметься на пілота.

"Вільям тренуватиметься три роки, й вони вирішили, що Кейт має бути ближче до нього", - розповіло джерело.


Принц Вільям тепер живе з коханою

Кейт і надалі виконуватиме деяку роботу для "Party Pieces", але зосередиться на благодійних проектах.

28-річна Міддлтон серед британців заробила прізвисько "Вейті-Кейті", від слова "wait" - чекати, через те, що й досі не отримала від спадкоємця престолу, якому в понеділок також "стукнуло" 28, офіційної пропозиції руки й серця.

Подейкують, що королівські заручини мають ось-ось відбутися, а майбутнє весілля Вільяма та Кейт експерти вже оцінили у 40 мільйонів доларів.

Меншого ж принца - Гаррі, вже вкотре покинула його дівчина з Зімбабве. Після шести років бурхливих стосунків Челсі Дейві вирішила перебратися до рідної Південної Африки, пише "The News of the World".

"Ми закінчили (стосунки). Для мене це новий початок", - днями сказала Челсі друзям.

"Я хочу розпочати свою кар'єру у Південній Африці, де планую провести решту свого життя. Я не хочу жити у Британії", - нібито заявила 24-річна білявка.

А от принца Гаррі покинула подружка Челсі Дейві

"Іскра згасла, й вона зосередилася на тому, аби повернутися туди, де її серце", - каже джерело.

За принцом Челсі не надто й побивається. Зі слів джерела, вони із Гаррі залишаються друзями.

"Вона була у відчаї, коли вони розлучилися минулого року, але тепер усе геть по-іншому", - розповіли наближені до екс-парочки друзі.

Тоді приводом для розлучення пари стали "плейбойські витівки" Гаррі, якого нещодавно визнали "найкрутішим хлопцем" за версією журналу "GQ".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів