Нагорний: стосунки з Подкопаєвою – піар

21 червня 2010, 18:04
Бізнесмен-тусовщик Тимофій Нагорний заявив, що налагодив стосунки з екс-дружиною Лілею Подкопаєвою .

Тепер він у будь-який час може зустрітися з дітьми Вадимом і Кароліною та навіть провести з ними відпустку.

Як розповів Нагорний в інтерв'ю "E-motion", наразі в нього все добре з душевним станом:

"Дуже добре, вже немає негативних емоцій, все зрозумів, усвідомив свої помилки. Хоча для піару можна було б ще пару ситуацій додати".

Бізнесмен зауважив, що взагалі-то він не проти піару у стосунках.


"А кому цікаво, коли у тебе все нормально і спокійно?" - риторично запитав Тимофій, маючи на увазі стосунки з екс-дружиною.

"Та у нас все життя - суцільний піар-хід. Згадайте, ми ж не тільки скандалили, але і своїми вчинками показували, як потрібно робити корисні для суспільства речі. Коли ми публічно усиновили дитину, автоматично на 10% збільшилася національне усиновлення. Нехай усиновлення сприйняли як піар, ну і що, давайте піаритися разом, це ж здорово!" - додав Нагорний.

Нагорний любить попіаритися

Та, схоже, тепер Ліля та її екс вирішили трохи пригальмувати з піаром.

"Слава Богу, наші стосунки перейшли в цивілізоване русло. Діти повинні виховуватися в повноцінній сім'ї: маму не можна замінити, тата теж, ми повинні доповнювати один одного і брати активну участь у вихованні чад. Я кайфую, коли бачу, як вони ростуть і розвиваються", - розповів Тимофій.

Спокійно каже Нагорний і про нового кавалера Подкопаєвої - бізнесмена Віктора Костирка:

"Я вважаю, кожна людина має право сама вирішувати, як їй розпорядитися життям. Якщо ти робиш вибір, ти мусиш розуміти, яка на тебе покладається відповідальність. Я вважаю, Ліля приймала рішення виважено, сподіваюся, від стосунків вона отримує позитивні емоції і відчуває себе щасливою. Якщо вона буде нещасна, думаю, вона швидко розлучиться. Я бажаю Лілі щастя, любові, здоров'я, хочу, щоб у неї все виходило".

Що ж стосується себе-коханого, то Тимофій планує обзавестися сім'єю у 2011-му році.

"Я просто ставлю цілі, наприклад, хочу того-то й того-то домогтися у 2010-му році. Точно так само я знаю, що буде в 2011-му році, просто не хочу про це говорити. Реально, плани є, тож за рік зі мною обов'язково буде кохана людина", - запевнив тусовщик.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів