Lady GaGa хоче виступати з трупами?

23 червня 2010, 16:31

Подейкують, що епатажна співачка Lady GaGa збирається "оживити" свій тур "Monster Ball", додавши туди людські трупи.

Виконавиця всерйоз замислилася про співпрацю із не менш скандальним художником-анатомом Гунтером фон Хагенсом, автором шокуючої експозиції "Body Worlds", повідомляє "The Sun".

"Вона зачарована роботою та життям Гунтера... Вона бачить (у ньому) споріднену душу й сподівається зустрітися з ним у Нью-Йорку", - розповідає приятель співачки.

Lady GaGa хоче, аби німецький вчений розробив декорації для її виступу у Лас-Вегасі, запланованому на наступний березень, стверджує джерело.


"Вони спілкувалися через електронну пошту, й усе йде добре. Вона дуже хоче мати деякі елементи з "Body Worlds" в одному зі своїх шоу", - каже джерело.

До співачки на сцені приєднаються трупи?

"Було б непогано увінчати цей тур... чимось таким, чого ніхто досі не робив, використавши мертві тіла як частину шоу", - упевнений друг артистки.

Як відомо, Гунтер фон Хагенс використовує людські рештки, збережені завдяки винайденому ним методу пластифікації. Для цього рідини з тіла викачуються й замінюються на рідкий силікон.

Також фон Хагенс продає частини тіл поштою - наприклад, легені курця або скибку голови.

Нагадаємо, у виступах Lady GaGa досі брали участь лише привиди, яких вона змушена була виганяти за допомогою професіональних мисливців.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів