Мел Гібсон побив російську екс-коханку?

25 червня 2010, 15:24

25-го травня суд Лос-Анджелесу виписав ордер про "недоторканність" у справі голлівудського актора Мела Гібсона та матері його восьмої дитини - Оксани Григор'євої.

За даними британського видання "The Dail Mail" з посиланням на "Radar Online", Гібсон попросив захистити його від російської екс-коханки.

Тож тепер, жіночка немає права наближатися до актора аж до моменту, коли суд розгляне справу про аліменти та виховання доньки актора та росіянки..

Водночас близька подруг з оточення Мела та Оксани заявила російському виданню "Комсомольская правда", що насправді ордер "недоторканості" отримала Григор'єва. Мовляв, іноземні ЗМІ все перекрутили.


"Абсурд ситуації в тому, що це Оксана отримала ордер недоторканості. Вона була змушена звернутися до суду, тому що в їхніх стосунках трапилося страшне - Мел підняв на Оксану руку", - шокувала заявою знайома пари.

"І це було не оди раз. Вона (Оксана) сама не стане розповідати це журналістам. Робитиме вигляд, що іншого не трапилося. Але цей ордер, підтверджений печаткою Верховного суду Лос-Анджелеса, їй знадобиться, щоб бути у безпеці. Мел останнім часом зривається, Оксані стало страшно", - додала вона.

Як розповіло джерело, попереду на Гібсона та Григор'єву чекає суд. Мовляв, Оксана не хоче залишати доньку без батька, тож просить суд визначити дні та години, коли актор матиме право виховувати дитину.

Нагадаємо, Оксана Григор'єва, яка на 14 років молодша за Гібсона, народила від нього доньку Люсію в жовтні минулого року.

Попри дитини від росіянки у Мела Гібсона також є 7 дітей від попереднього шлюбу з дружиною Робін.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів