Опра Вінфрі та Lady GaGa заробили більше за всіх

30 червня 2010, 12:09

Видання "Forbes" представило свій рейтинг найвпливовіших знаменитостей.

Представники цьогорічного Топ-100 за останні 12 місяців разом заробити 4,7 мільярдів доларів, тоді як рік тому їхній заробіток склав "лише" 4,1 мільярдів.

Очолила цьогорічний Топ-100 медіа-королева Опра Вінфрі. Торік її посунула на друге місце актриса Анджеліна Джолі, проте у цьогорічному списку актриса скотилася на 18 місце.

За рік Опра заробила 325 мільйонів доларів. Ведуча приголомшила світ новиною, що нинішній сезон її славнозвісного ток-шоу стане останнім. Завдяки цьому мільярдерка одержала стільки уваги публіки, як ніхто з представників Топ-100.


Опра Вінфрі знову очолила рейтинг

Друге місце посіла співачка Бейонсе Ноулз із річним заробітком у 87 мільйонів доларів. Артистка також має власний будинок моди "Dereon", а на початку року вона представила свої перші парфуми під назвою "Heat". Виконавиця також співпрацює із такими компаніями як "Nintendo" та "L'Oreal".

На третій сходинці опинився режисер Джеймс Камерон, який вже працює над "Аватаром-2".

Цьогорічна дебютантка рейтингу Lady GaGa опинилася одразу на четвертій сходинці. Її світовий тур та співпраця із корпораціями "Virgin Mobile", "Viva Glam", "Monster Cable" та "Polaroid" дозволили співачці зарік заробити 62 мільйони доларів.

Lady GaGa вперше опинилася в рейтингу найвпливовіших

Першу п'ятірку завершує гольфіст Тайгер Вудс, який, попри особисті та професійні негаразди, за останній рік заробив 105 мільйонів доларів.

Шосту сходинку посідає співачка Брітні Спірз, яку ще недавно передчасно вважали згаслою зіркою. Рок-команда із найбільшими заробітками - "U2" знаходиться на сьомому щаблі.

На восьму сходинку стрімко злетіла акторка Сандра Баллок, яка торік була лише на 92-й.

Дев'яте місце має Джонні Депп, що дістався так високо завдяки ролі божевільного Капелюшника у 3-D версії Тіма Бертона "Аліси в Країні Чудес". Чималий заробіток приніс акторові й фільм "Турист", де він зіграв разом із Анджеліною Джолі.

Джонні Депп продовжує заробляти чималі гроші

Завершує десятку співачка Мадонна. Під час свого світового туру 52-річна артистка одержувала по 6 мільйонів за вечір, усього ж вона заробила 138 мільйонів доларів.

Чоловікові Бейонсе, реперу Jay-Z вдалося дістатися лише 15-го місця. Мільярдер Дональд Трамп посів 33-ю сходинку.

Акторському дуетові з "Сутінків" Крістін Стюарт й Роберт Паттінсону, які потрапили до топ-100 вперше, вдалося посісти досить високі 50-у та 60-у сходинки. Сама ж авторка саги про вампірів, письменниця Стефані Майєр, знаходиться на 59-у місці.

Найдорожча супермодель світу Жізель Бюндхен, як не дивно, посіла лише 85-у сходинку, а Кейт Мосс - 91-у.

Єдиною росіянкою, якій вдалося потрапити до списку найвпливовіших, є тенісистка Марія Шарапова. Вона одержала 81-е місце.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів