Пугачовій потрібна серйозна операція

5 липня 2010, 15:13

Російська співачка Алла Пугачова покинула всі справи у Москві й полетіла оперуватися до Ізраїлю.

Саме там, в одній з елітних клінік, яка належить одному з російських олігархів, Примадонні зроблять операцію, повідомляють "Дни.ру" з посиланням на "Тайны звезд".

Артистка вирішила відправитися на лікування закордон, після того, як відчула себе погано: помутніння в очах, печія в грудях.

Очікується, що операцію Пугачовій зроблять вже на початку липня.

До слова, Примадонна пережила вже не одну операцію. Стрибки тиску, діабет, кісти, що несподівано виростають, проблеми з ногами і ендокринною системою вже багато років не дають їй спокою. Однак головна турбота співачки - серце і судини.

Вперше головний орган дав про себе знати ще у 2006-му році. Тоді Пугачову, яка звернулася до лікарів з легким поколюванням в грудях, відправили в операційну. У неї виявили звуження судин серця через холестеринові бляшки і одразу ж зробили стентування.

 

Та згодом з'ясувалося, що розширювачі через цукровий діабет не прижилися в організмі. У 2008-му році Алла Борисівна знову лягла під ніж хірургів - стенти їй замінили на нові.

Але після пережитого за останній рік проблема знову дала про себе знати. Переживання і стреси викликали підвищення цукру в крові. А цукор обпікає судини і веде до розвитку атеросклерозу і відторгнення стентів. Тож тепер їх знову треба міняти.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Пугачова готується зробити кругову підтяжку обличчя. Для цього артистка навіть схудла.

Фото weed.ru

IDEALMEDIA