Колишня Джеджули закохалася й залишає сина на бабусь і дідусів

5 липня 2010, 16:23

Минуло трохи більше місяця з офіційного розриву стосунків шоумена Андрія Джеджулі та Санти Дімопулос, як остання заявила, що її серце вже зайняте.

23-річна тусовщиця тримає у таємниці те, які в неї наразі стосунки з екс-коханим. Мовляв, "не надто хочеться виливати бруд".

"Скажу лише одне: моє серце на даний момент зайняте", - заявила Санта в інтерв'ю "Бліку".

Дімопулос певно має на увазі пасинка Валентини Семенюк - бізнесмена-тусовщика Володимира Самсоненко. Кажуть, саме заради останнього жіночка пішла від Джеджули.


Хоча, ще донедавна Санта божилася, що пішла "ні до кого, а в нікуди".

До слова, оте її "нікуди" виявилося не таким вже й поганим. Принаймні Дімопулос не приховує, що наразі вона живе у своє задоволення.

"У мене зараз цілковитий відпочинок, яким я насолоджуюся. На днях прилетіла з Туреччини і от, пробувши у Києві буквально пару днів, їду до Одеси", - похвалилася вона.

Щоправда, насолоджується морями та сонцем Санта геть не в компанії дитини. Виявляється, сина Даніеля, якому немає ще й двох років, тусовщиця з собою не бере.

"Ні. Він залишається з моїми батьками чи з батьками Андрія", - роз'яснила вона.

Та, як зауважила Дімопулос, вона не перешкоджає Джеджулі бачитися з сином.

"Коли у Андрія є час - він, звісно, бере сина до себе. У нас немає ніякого графіка в цьому плані. Одним словом, дитина не обділена увагою батьків і дідусів з бабусями", - додала Санта.

Фото прес-служби Санти Дімопулос з сайту "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів