Пасинок Семенюк хоче 10 мільйонів євро

27 листопада 2008, 17:31

Пасинок Голови Фонду Держмайна Валентини Семенюк - бізнесмен-тусовщик Володимир Самсоненко - вирішив відсудити у газети "Дело" 10 мільйонів євро за неправдиву інформацію.

Як повідомляє "P&L Consulting PR Agency", 4-го вересня 2008-го року в "Дєлі" була надрукована стаття "20 найзагадковіших компаній України".

У публікації перераховані деякі підприємства, прибуток яких, на думку газети, носить сумнівний характер. Серед них зазначена й фірма "ВераЛайф", власником якої є Самсоненко.

За словами представників пасинка Семенюк, стаття була передрукована багатьма ЗМІ, "поширилась дезинформація". У результаті цього припинилися переговори за вигідним для компанії бізнесмена інвестиційним проектом ціною у 30 мільйонів євро.


У Самсоненка, схоже, вже є "Ferrari". На 10 мільйонів євро ще прикупить?

На сайті "Дела" ТаблоIDу вдалося знайти розміщений матеріал. Проте він датований не 4 вересня, як повідомилялося вище, а 4 серпня 2008-го.

"Загальнодоступної інформації про компанію "Фондові технології та інвестиції" небагато. Вдалося дізнатися, що підприємству належить 49% одеської страхової компанії "Мир", що переважно займається страхуванням багажу і вантажів, і компанія зі страхування життя "ВераЛайф" Однак жодне з цих підприємств не могло принести таких доходів", - пишеться у статті.

"Мир" одержав у 2007 році тільки 50,3 мільйони гривень страхових платежів, при цьому рівень виплат у компанії складає всего 3,5%. Такий показник для ринкової компанії є дуже низьким і більш властивий схемним страховим компаніям.

Зважаючи на те, що "лайфові" компанії на українському ринку поки не сильно розвинуті, страхова компанія "ВераЛайф" також не могла забезпечити такого рівня прибутковості", - висловило припущення "Дело".

Відомо, що Володимир Самсоненко листом від 28-го жовтня 2008-го року зажадав від "Дела" офіційного спростування так званої неправдивої інформації.

Повторний лист був надісланий 21-го листопада, однак, повідомляється, що видання проігнорувало вимогу.

В результаті фірма "ВераЛайф" має намір через суд досягти спростування та відшкодувати втрачений через публікацію прибуток у розмірі 10 мільйонів євро.

Фото надане "P&L Consulting PR Agency"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів