Лістерман знайшов дружину для Роналду

8 липня 2010, 12:22

Татусь-одинак Кріштіану Роналду має завдячувати своєму бурхливому роману з моделлю Іриною Шейк російському звіднику Петру Лістерману.

Принаймні так каже сам Лістерман. За словами модельного промоутера, саме він познайомив португальського футболіста з росіянкою.

"Приблизно рік тому, коли ми були в Португалії, нам призначили зустріч з парою знаменитих футболістів, одним з яких був Роналду. На його прохання я знайшов йому кількох наречених, серед яких була південно-уральська Ірина Шейхісламова. Ось вона його й зачепила", - похвалився Петро "Комсомольской правде".

Ірина Шейхісламова (по центру), яка тепер називає себе просто Ірина Шейк. Фото 2004-го року

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Роналду заручився з російською красунею. Щоправда, мало хто знає, що колись Ірина ходила у подружках співака Діми Білана.


"Ще в 2004-му році ми перетнулися з Іриною Шейк на зйомках кліпу Діми Білана. Мені подзвонив покійний Юрій Айзеншпіс і попросив знайти красуню-дружину для Діми. Ми зустрілися, придумали пісню і кліп "Я хочу стати олігархом", - згадав Лістерман.

Так, окрім Білана, його продюсера Айзеншпіса, Лістермана та група "Динаміт" у кліпі знімалася тоді ще нікому не відома, починаюча модель Ірина Шейхісламова.

Лістерман шукав наречену і Білану

"Симпатія між нею і Дмитром була, але роману не сталося", - констатував російський звідник.

До слова, останньою гучною новиною про Роналду стало те, що він став батьком.

Щоправда футболіст приховує, хто ж народив йому сина. Тож, деякі ЗМІ навіть почали сумніватися, а чи є у Кріштіану дитина.

"Ні, син є. Але, хто його мати, я вам не можу сказати. Я дав слово і не можу його порушити. Це не моя таємниця", - пояснив Лістерман.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів