Тенісистка Бондаренко вийшла заміж без сукні. ФОТО

8 липня 2010, 17:51

У четвер 8-го липня вийшла заміж тенісистка Олена Бондаренко. А ще у 2007-му році спортсменка посідала 7-му позицію в рейтингу найзавидніших наречених.

Обранцем 25-рінчої Олени став її тренер 27-річний Микола Дячко, 27 років. До того пара 2,5 роки жила у цивільному шлюбі, пише "Gazeta.ua".

До центрального столичного РАГСу Олена і Микола приїхали об 11.30 на чорному джипі.

На нареченій не було звичної білої сукні. Натомість Бондаренко вдягала чорні джинси і білу футболку з написом "Just Married". На безіменному пальці правої руки у тенісистки виблискувала обручка з діамантами.


Микола був також у синіх джинсах і чорній футболці з таким самим надписом.

"Подумала, оскільки ми спортсмени, маємо одружитися по-спортивному. Тому одягла тільки фату. Не хотіла помпезного вбрання", - зізналась Олена.

Як розповіла Бондаренко, з коханим вони познайомилися на тренуванні.

Олена Бондаренко та Микола Дячко оформили стосунки

"Через деякий час Коля запропонував жити разом. У червні занесли заяву у РАГС. Я дуже хотіла одружитися у липні, бо люблю цей місяць. Вирішили розписатися у будній день", - зізналася тенісистка.

Перед входом до РАГСу парочка стояла 15 хвилин. За цей час свідки, серед яких була й сестра Олені і найзавидніша наречена цього року - Катерина Бондаренко, встигли фотографують молодят на телефони і рожевий фотоапарат.

"Наші батьки знають, що зараз ми у РАГСі. Їх і гостей брати з собою не хотіли, бо й так хвилювань вистачає. Усіх запросимо у суботу на весілля у заміському ресторані. Наступними вихідними полетимо на тиждень на Кріт. Це буде наш медовий місяць", - поділилась Олена.

За церемонію подружжя розповіло, що заплатило 300 гривень.

Є у Олени та Миколи плани на спільне життя: "Влітку повінчаємося у церкві. Хочемо дві дитини. Але не більше".

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів