Ліндсей Лохан зможе заробити на своєму ув'язненні?

15 липня 2010, 13:55
Скандальній актрисі Ліндсей Лохан пропонують кругленькі суми за інтерв'ю перед тим, як вона вирушить до в'язниці .

Ціна, що її пропонують за одкровення Ліндсей, перевалила за півмільйона доларів, повідомляє "New York Post".

"Іронія в тому, що на Ліндсей є попит. Пропозиція ціни за права на інтерв'ю перед тюрмою, в'язничний щоденник та першу розмову, коли її випустять, є більшою за 500 тисяч доларів", - каже джерело.

Втім, актриса сподівається, що їй таки не доведеться просидіти 90 днів у буцегарні. Зі слів джерела, дівчина навіть зверталася за порадою до екстрасенса.

"Ліндсей досі переконана, що одержить скорочений термін - навіть якщо після того матиме поїхати до реабілітаційного центру на довше", - додало джерело.


Крім допомоги від потойбічних сил, Лохан також покладає неабиякі надії на нового адвоката.

Актриса вже найняла юриста Роберта Шапіро, знаного за гучною "справою Сімпсона" - саме він у 1995-му році був одним з представників футболіста та актора О.Джей Сімпсона, звинуваченого у вбивстві дружини та згодом виправданого.

Лохан на афіші до нового фільму

Шапіро також є засновником фонду допомоги людям із нарко- та алкогольною залежністю. Цей фонд носить ім'я сина юриста, який загинув внаслідок передозування наркотиками, пише "TMZ".

Тоді як досі невідомо, чи побачать шанувальники свою Ліндсей у тюремній уніформі, образ монахині актриса на себе вже приміряла.

Йдеться про постер до нового фільму "Мачете", на якому монахиня-Лохан облизує пістолет, повідомляє "The Daily Mail".

Окрім Лохан, у стрічці, що вийде на екрани наприкінці літа - восени, зіграли такі зірки як Стівен Сігал, Роберт ДеНіро та Джессіка Альба.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів