Від Роналду залетіла офіціантка?

19 липня 2010, 17:17

Матір'ю таємничої дитини футболіста Кріштіану Роналду виявилася американська офіціантка, з якою португалець провів всього одну ніч.

Подейкують, спортсмен заплатив молодій жінці 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 15 мільйонів доларів), щоб та віддала йому дитину на виховання і тримала все у таємниці.

Таку інформацію наводить видання "The Daily Mail" з посиланням на "Sunday Mirror".

За даними джерела, Роналду зустрів 25-річну офіціантку в одному з ресторанів Лос-Анджелесу під час поїздки до США минулого року.


Спортсмену так сподобалася дівчина, що він без зайвих вагань запропонував тій зайнятися сексом.

Щоправда, офіціантка не зрозуміла прямого натяку і зацікавилася Кріштіану лише тоді, коли він на запітнілому вікні намалював сердечко і написав: "Я, ти, поцілунок".

Тієї ж ночі парочка опинилася разом у готелі. А згодом дівчина дізналася, що вагітна. Американці вдалося зв'язатися із агентом Роналду та повідомити пікантну новину.

Щоб остаточно упевнитися у батьківстві, гравець "Реалу" пройшов тест на ДНК. Останній показав, що дитина дійсно від Кріштіану.

"Він з традиційної католицької сім'ї та не став відхрещуватися від батьківства. Не було ніяких сумнівів в тому, що Ронні чинить правильно", - розповім друг футболіста.

Подейкують, що Роналду так відреагував на новину про майбутню дитину: "Відчуваю себе Борисом Беккером". Останній у 1999-му році зайнявся сексом з російською моделлю Анжелою Єрмаковою. У результаті тенісист Беккер отримав позашлюбного сина та розлучення вартістю 20 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 3-го липня Роналду зробив несподівану заяву - він став батьком-одинаком.

Футболіст наголосив, що він хоче зберегти ім'я матері у таємниці і збирається самостійно опікуватися дитиною.

Згодом стало відомо, що малюк народився ще 17-го червня. Що ж до ім'я дитини, то Роналду назвав свого сина на честь себе - Кріштіану Роналду.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів