Стівен Сігал попросив захисту від жінки

30 липня 2010, 12:49
Зірка бойовиків Стівен Сігал попросив захисту від знавіснілої шанувальниці в Лос-Анджелеського суду, повідомляє " TMZ ".

У четвер акторові надали тимчасовий заборонний ордер проти 55-річної Анжели Рейн Бейтс, "схибленої переслідувачки", яку було заарештовано в акторовому будинку 14-го липня.

Тоді жіночка віддухопелила садівника Сігала та жбурляла камінням у вікна, аж поки по неї не приїхала поліція.

Згідно з офіційними документами, Бейтс забігла на під'їздну алею акторового дому. Коли ж садівник спробував її спинити, вона "з силою двічі його вдарила, у пах та в гомілку".

Правоохоронцям зловмисниця наплела, що вона є жінкою покійного Сігалового батька, й що вона прожила у цьому домі більше 20 років.


Бейтс було висунуто звинувачення у побитті, вандалізмі та проникненні на чужу територію. Винною переслідувачка себе не визнала, й досі перебуває під вартою в очікуванні наступного судового засідання.

Згідно із щойно виданим ордером, Гейтс забороняється наближатися ближче, аніж на 100 ярдів (91 метр) до Сігала, членів його родини, а також до нещасного садівника.

Як відомо, останнім часом із жіноцтвом у Сігала відбуваються самі негаразди. Лише нещодавно йому вдалося "відбитися" від звинувачень у сексуальних домаганнях, за які його колишня асистентка вимагала з нього мільйон доларів.

Фото zap2it

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів