Біограф: покинута матір'ю Джолі вживала наркотики і наймала кілера

30 липня 2010, 14:26
Актрису Анджеліну Джолі у дитинстві покинула мати - що згодом перетворило дівчинку на бунтарку та потягло за собою вживання наркотиків, сімейні драми та ускладнене любовне життя.

Принаймні так стверджує скандальний біограф принцеси Діани, Ендрю Мортон, який "узявся" за зірку "Солт" й присвятив їй свою нову книжку "Анджеліна: Недозволена біографія", повідомляє "The Daily Mail".

Матір Джолі - Маршелін Бертран поселила свою однорічну доньку в окремому помешканні, на цілих два роки "скинувши" її на обслуговуючий персонал, стверджує Мортон.

Такий її вчинок був викликаний злістю на батька Анджеліни, актора Джона Войта. Той зрадив свою дружину із актрисою Стейсі Пікрен, й Маршелін "вилила свій біль" на маленьку дочку, яка була надто схожа на свого тата, й викреслила її зі свого життя.

В оточенні охоронців та няньок, Анджеліна зростала у "вежі зі слонової кістки" - на п'ятому поверсі, в той час як її мати мешкала на другому.


Ці події залишили в Джолі глибокий "психологічний шрам", стверджує біограф.

Стосунки матері й доньки так ніколи й не вирівнялися, залишившись "щонайменше нестандартними".

Так, коли у 14 років Анджеліна завела собі бойфренда на ім'я Антон, її матуся наполягла, аби хлопець перебрався до них та дозволила "молодятам" оселитися в одній спальні, виділивши їм китайське подружнє ліжко.

Джолі з матір'ю

Саме таке незвичне виховання призвело до того, що юна Анджеліна "злетіла з рейок", стверджує Мортон.

Далі були вживання кокаїну та героїну, позування майже оголеною, у собачому нашийнику, або ж у стрингах та ковбойському капелюсі, та ціла низка романів із жінками та чоловіками, включаючи актора Ітана Хоука.

Коли ж Анджеліна вперше вийшла заміж за актора Джонні Лі Міллера, її весільним вбранням стали чорні латексні шорти та біла сорочка, на якій її власною кров'ю було виписане ім'я нареченого.

А якось відчайдушна дівчина навіть найняла кілера для самої себе - стверджує Мортон. На щастя, убивця не заходився одразу ж виконувати наказ примхливої клієнтки, а дав їй місяць на роздуми. Вже за місяць Анджеліні помирати розхотілося.

Крім того, нова книга Мортона оповідає про те, як саме Анджеліна вдалося "вкрасти" свого чоловіка Бреда Пітта в його тодішньої подруги Дженніфер Аністон.

Він стверджує, що "Розкрадачка гробниць" використала камбоджійського малюка Меддокса у якості "наживки та алібі", аби залигати Бреда, який марив родиною.

Саме перспектива мати "багато потомства" із Джолі стала ключовим фактором, що змусив "містера Сміта" покинути Аністон, говориться в книжці.

"Я гадаю, моя біографія цілком змінить погляд людей на неї - й те, якою бачить себе вона сама", - каже Мортон.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів