Білл Клінтон видав заміж єдину доньку. ФОТО

2 серпня 2010, 10:51
Єдина дочка екс-президента США Білла Клінтона і нинішнього держсекретаря Гілларі Клінтон вийшла заміж за давнього друга, банкіра Марка Мезвінські.

Помпезна церемонія одруження відбулася цими вихідними в садибі Астон Кортс в штаті Нью-Йорк, передає "ВВС".

Батьки нареченої заявили, що їх переповнювали "гордість і емоції", коли вони дивилися, як їх дочка виходить заміж.

Челсі Клінтон у 30 років вийшла заміж

"Ми не могли навіть розраховувати на більш прекрасний день, щоб відзначити їх вступ до спільне життя, і ми раді прийняти Марка у свою сім'ю. Від імені молодят ми хочемо подякувати гостинних мешканців Райнбека і всіх, хто привітав нас з цією особливою подією", - йдеться у офіційній заяві сім'ї Клінтонів.

На час весілля над Гудзонською долиною було введено заборону на проліт авіації, а дороги були відкриті тільки для гостей, які перебувають на лімузинах.


Серед приблизно 500 запрошених були помічені телеведуча Опра Вінфрі, кінорежисер Стівен Спілберг, зірка Голлівуду Том Хенкс і співачка Барбара Стрейзанд.

На думку фахівців, весілля Челсі Клінтон мало обійтися в суму від двох до трьох мільйонів доларів, передає "The Associated Press".

Серед гостей не було нинішнього президента США Барака Обами

Власників магазинів, ресторанів, фірм з обслуговування урочистостей попросили тримати в таємниці всі деталі весілля, а місцевим жителям, яким заподіяли незручності, запропонували безкоштовні пляшки вина.

Нагадаємо, 30-річна Челсі Клінтон - християнка методистської церкви, а її чоловік Марк Мезвінські - єврей. Батьки нареченого Мейджорі Марголіс та Ед Мезвінські свого часу засідали у конгресі США і вважаються близькими друзями родини Клінтонів.

У 2002-му році Еда Мезвінські було засуджено за фінансової махінації. Тоді політик визнав свою провину й сів за ґрати. Батька коханого Челсі Клінтон випустили на волю минулого року.

32-річний Марк Мезвінські знає кохану ще з юнацтва

Челсі та Марк подружилися ще в підлітковому віці у Вашингтоні і обоє вчилися в Стенфордському університеті.

Наразі вони живуть у Нью-Йорку, де Мезвінскі працює в інвестиційному фонді "G3 Capital".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів